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Seminari

  • 22 ottobre 2024, Aula O, via Donizetti 6 - Sezione Scienze e Tecnologie Alimentari, Firenze

Seminario “Food for future: Innovation, consumer understanding and processing knowledge for increased sustainability and health”

Prof. Paula Varela-Tomasco, Nofima, Norway

  • 8 ottobre 2024, Aula O, via Donizetti 6 - Sezione Scienze e Tecnologie Alimentari, Firenze

Seminario “Influences in food preference and choice: preferences and expectations”

Prof. John Prescott, Newcastle University, Australia

  • 30 settembre 2024, Aula Magna, Piazzale delle Cascine, 18, Firenze

Seminario “SO-PLS regression for path analysis”

Prof. Tormod Naes, Nofima, Norway

  • 5 settembre 2024, aula D, Piazzale delle Cascine, 18, Firenze

Seminario “Consumer acceptance for novel foods, food ingredients, and processing technologies”

Prof. Helene Hopfer, Penn State University, USA

  • 13 febbraio 2019- ore 10.30 Aula O - via Donizetti 6 - Sezione Scienze e Tecnologie Alimentari

Seminario “Individual variation in taste perception: the role of  Thermal Taster Status”

Prof.ssa Rebecca Ford, University of Nottingham (UK)

  •  12 ottobre 2018 - ore 10.00 Aula O - via Donizetti 6 - Sezione Scienze e Tecnologie Alimentari

Seminario “Multisensory food perception”

Prof. Massimiliano Zampini, CiMeC Center for Mind/Brain Sciences & University of Trento

Evento aperto ad un massimo di 25 partecipanti tra ricercatori, dottorandi e studenti magistrali.

Ultimo aggiornamento

09.11.2024

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